Ännu en vecka som gått

Så har ännu en vecka gått förbi i rasande fart.
I fredags var vi på izakaya och karaoke och i lördags lika så. Idag söndag vet jag inte vad som händer. Erik lämnar huset så jag kanske passar på att stanna hemma och spela spel och ta't lugnt. Sånt är aldrig fel.

Söndag

Idag var en vanlig söndag, men undantaget att imorgon är en nationell helgdag då vi alla är lediga. (YÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄY!)
Jag spenderade dagen med att spendera.
Efter många timmar i Shinjuku var jag många pengar fattigare, men rik på jeans, underkläder och kalendrar. Någonting jag faktiskt behövde.
Jag blev också kär. På riktigt. Och jag släpper honom aldrig. Min nya tröja, så otroligt vacker.
Jag förstår att förväntningarna skjuter i höjden, och givetvis skall jag överväga att publicera en bild på mig och älsklingen.
Sedan izakaya med Malin, Maddie och Åsa. Mycket trevligt, även  om min plånbok sådär efter dagen är ganska olycklig ... men ibland får man. It's for the greater good ...

Effektiv dag ...

Idag har inte varit en effektiv dag. Därav det sarkastiska tonfallet i rubriken. Anledningen är att jag är förkyld och inte riktigt har någon energi att göra någonting alls.

Idag var i alla fall första dagen i skolan, så givetvis var jag tvungen att gå dit, trots min sjukdom (haha, jag var knappast döende). Nivå tre skall bli roligt. Nya klassen verkar också rolig. Tyckte väl att min klass i tvåan var lite tråkig till och från, men denna nya samling människor verkar vara aningen lustigare.
Så nu sitter jag hemma, efter skolan och lite plugg hos Deus. Jag borde borde borde massa saker, men gör inget inget inget. Det känns ändå ganska okej, med tanke på att jag är sjuk. Som sjuk behöver man inte göra saker.

Morgon

Jag gillar morgonen. Att vakna upp tidigt och inte ha någonting planerat än på många timmar.
Erik ligger och sover där nere, så jag försöker vara tyst för att inte väcka honom. Han är ganska ljudkänslig. Egentligen vill jag spela PS3, men det får vänta lite.
Igår var en trevlig dag ett tag. Sen blev jag bitter på en vän till mig, vilket aldrig är trevligt. Nu tror jag dock allt är sagt och vänner igen. Idag ska vi ut på stan i alla fall. Köpa extern hårddisk och kanske äta kebab. Jag ser mycket fram emot det.
Imorgon börjar skolan igen. Level 3 here I come!
Jag stannar nog förresten till sommaren, till level 5, istället för level 4 som slutar i mars som det först var tänkt. Jag känner mig inte färdig här, och jag vill inte lämna förrän dess. Givetvis kan i åtanke tas om jag någonsin känner mig färdig? Kanske inte, men den dagen, den sorgen.

Pingis med mina helgdagar!

Nu ska jag leta skor, för att sedan spela pingis med mina helgdagar!; Det var Deus som sa så någon gång, att goda vänner är som helgdagar man ser fram emot under alla tråkiga vardagar.
Jag är oatletisk, har aldrig spelat pingis och är egentligen inte mycket för motion över huvud taget, men kul ska det bli. Bara jag hittar ett par vettiga skor. Jag måste ju ändå köpa ett par att ha i höst nu när mina flip-flop blivit för kalla ...